Koniklijke onderscheiding voor Veelenturf

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – donderdagmiddag 28 september) reikte burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld de versierselen, behorend bij Lid in de Orde van Oranje-Nassau, uit aan de heer R.J.M. (Remco) Veelenturf (51).

Remco Veelenturf, in het dagelijks leven Supplier Quality Management Food bij Friesland Campina, ontvangt de Koninklijke Onderscheiding ter gelegenheid van zijn afscheid als raadslid van gemeente Oud-Beijerland. Namens de fractie van BINT maakte Remco van 14 maart 2002 tot 4 juli 2017 deel uit de Oud-Beijerlandse gemeenteraad. Eerst als raadslid en de laatste drie jaar als fractievoorzitter.   

Niet het gebrek aan zin, maar de verhuizing naar een andere gemeente was de reden dat hij de spreekwoordelijke politieke harp aan de wilgen heeft gehangen.

Burgemeester Hermans bedankte Remco Veelenturf voor de wijze waarop hij als raadslid ruim zestien jaar kleur, invulling, vorm en inhoud gaf aan zijn ‘volksvertegenwoordigende, kaderstellende en controlerende’ functie.  

Met de beëdiging van Arie van Ruiven als raadslid is de fractie van BINT weer voltallig. Fractielid Hein Verbiest is Remco opgevolgd als fractievoorzitter.  

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren