Strijen doet zichzelf tekort bij Rhoon

RHOON – Door zelf diverse opgelegde kansen te missen en in de slotfase een Rhoonse gelijkmaker toe te staan – en zelfs nog bijna de boot inging in de laatste minuut- reisde de Strijense P G Security Services equipe met een katergevoel terug uit Rhoon, waar tegen de promovendus uit de 3e klasse een 1-1 gelijkspel werd behaald.

In de openingsfase vonden Colin van den Berg, Alwin van der Werff, Mark Stam en Karam Bensedjed een onpasseerbere, uitblinkende Rhoonse keeper Niels Ketting op hun weg, terwijl de Strijense keeper Natoe dos Santos amper in de problemen werd gebracht. Na de rust tekende Mark Stam de dikverdiende voorsprong aan met een geplaatste kopbal na voorbereidend werk van Alwin van der Werff. In de 75e minuut werd op dubieuze gronden een treffer van Mark Stam afgekeurd en eindigde een kopbal van Karam Bensedjed op de lat.

In de 88e minuut kwam Rhoon verrassend op gelijke hoogte; een in het strafschopgebied ingebrachte bal belandde na een klussituatie via de voeten van Bart Driesse, waara zijn inzet via Pascal Leyten over de lijn werd gewerkt.
In de 90e minuut kroop Strijen nog door het oog van de naald, toen Maurice Heijboer na een verre bal langs keeper Natoe dos Santos tikte, maar uitglijdend uit een moeilijke hoek de bal niet voldoende richting mee kan geven en de bal naast het Strijense doel belandde.

A.s. zaterdag speelt Strijen opnieuw een uitwedstrijd tegen het Vlaadingse CWO. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur.