10 OKTOBER ENERGY TOUR HOEKSCHE WAARD – TEST DE NIEUWE RENAULT ZOE OP DE ENERGY TOUR

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
ON LOCATION

Wat is een beter moment om het nieuwe elektrische rijden te ontdekken dan op de Dag van de Duurzaamheid?  Dinsdag 10 oktober staat de regio Hoeksche Waard in het teken van energie besparen, duurzaamheid en het nieuwe elektrische rijden.  De stichting Energieke Regio samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard en Rabobank Het Haringvliet organiseren dan de Energy Tour Hoeksche Waard. Een bijzonder evenement voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard waar men uitgebreid kan kennismaken met de nieuwste elektrische auto’s zoals de nieuwe Renault ZOE. Daarnaast kan men gratis deelnemen aan interessante mini workshops op het gebied van duurzaamheid die op verschilende locaties worden georganiseerd. 

De nieuwe Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische auto met een actieradius van maximaal 400 km NEDC. (NEDC is de officiële Europese testmethode en maakt het mogelijk auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken). Deze actieradius maakt de ZOE uniek! Zo wordt de ZOE momenteel beschouwd als de beste elektrische auto! Accountmanager Pim Cuelenaere, het aanspreekpunt binnen Auto Indumij voor ondernemers in de Hoeksche Waard, laat je tijdens de Energy Tour uitgebreid kennismaken met de nieuwe Renault ZOE en informeert je graag over vele voordelen van elektrisch rijden voor de zakelijke rijder.  Zo profiteert men nu nog van slechts 4% bijtelling en in vergelijking tot vroeger is de tijd voor het opladen zeer kort. De ZOE is gemiddeld na twee uur alweer volledig opgeladen. Dit maakt het wel erg aantrekkelijk! Benieuwd naar de andere voordelen van elektrisch rijden? Kom op 10 oktober langs op de Energy Tour Hoeksche Waard. Meer weten over het programma op 10 oktober ? Bekijk dan de speciale Energy Tour infosheet via onderstaande button. 

MINI WORKSHOP VOOR ONDERNEMERS

De Energy Tour wordt op 10 oktober op 3 locaties in de Hoeksche Waard georganiseerd.

Op elke locatie kun je uitgebreid kennismaken met het nieuwe elektrische rijden en gratis deelnemen aan één van mini-workshops op het gebied van duurzaamheid.

WELKOM OP 3 LOKATIES

De Energy Tour komt langs in Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland en Numansdorp. RoosRos Architecten in Oud-Beijerland bijt het spits af. Hier ben je welkom tussen 10:00 en 12:00 uur. De gratis mini workshops starten om 11:00 uur.  Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland is de tweede stop van de Energy Tour gevolgd door Eberca B.V in Numansdorp. Aanmelden voor de Energy Tour is niet nodig. Je bent van harte welkom op één van de 3 locaties en deelname aan één van de mini workshops is kostenloos.  Voor meer info kun je onze speciale Energy Tour infosheet downloaden. Graag tot ziens op 10 oktober!  

 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren