Galerie de Beijerkorf sluit af met werk van Leo van Haaff

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Hij was de eerste exposant in Galerie De Beijerkorf en nu ook de laatste: Leo van Haaff exposeert in de laatste drie maanden van het jaar met recent werk in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland.

Hij kwam met zijn gezin naar Oud-Beijerland om leraar handvaardigheid te worden aan de, toen nog, LTS aan de Koninginneweg. Altijd geïnteresseerd in de verschillende technieken van het maken van kunst, specialiseerde hij zich niet, maar bleef hij zichzelf uitdagen in de breedte van de mogelijkheden die deze technieken gaven. En dus is er naast schilderwerk ook bijzonder keramisch werk te zien en is in het schilderwerk en de keramiek te zien dat ook daarin gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken. Een uitspraak van Van Haaff is dan ook: “Eén bepaalde stijl is bij mij niet te vinden. Dat belemmert me in mijn vrijheid.”

De expositie van Van Haaff is te zien op maandag, woensdag en donderdag, van 4 oktober tot eind december. Op andere dagen graag in overleg. Informatie is te verkrijgen bij Welzijn Hoeksche Waard 088-7308900.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren