Familievoorstelling ‘Een sprookje om een sprookje’ komt naar de Hoeksche Waard in de herfstvakantie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Nieuw-Beijerland – Familievoorstelling ‘Een sprookje om een sprookje’ komt naar de Hoeksche Waard. Op woensdag 18 oktober geeft het Ronsard Ensemble twee voorstellingen: om 15.30 uur en om 19.00 uur in de Graanschuur Marktveld 10 in Nieuw-Beijerland.

Je kunt wel een prinses zijn, maar als je per ongeluk terecht komt in een Sprookjesboek blijk je er zonder sprookje niet echt bij te horen. Probeer er dan maar weer eens uit te stappen, vooral als niemand minder dan Roodkapje je het verleidelijke aanbod doet om ‘gewoon’ een sprookje voor je te gaan zoeken, dan zeg je toch gretig ‘ja!’
Kent u ze nog: Sneeuwwitje, Doornroosje, Het dappere kleermakertje, De rode schoentjes? Tal van bekende en minder bekende sprookjes passeren de revue tijdens de zoektocht van Prinsesje Zeventje naar haar ‘roots’, haar éigen sprookje. 

Acteur/regisseur Pieter Tiddens staat als altijd garant voor een geweldige familievoorstelling waarbij zowel kinderen als volwassenen worden uitgenodigd mee te doen en denken. Het verfijnde samenspel van Het Ronsard Trio bestaande uit Mariët Kaasschieter-sopraan, Marion Schopman-fluit, Lenie de Meij-harp, vergroot moeiteloos de emoties in het verhaal verder uit. En dit wordt nog eens ondersteund door de fantasievolle tekeningen van Marieke Blankert die tijdens de voorstelling geprojecteerd worden. 
Kortom, een voorstelling waar muziek, beeld en taal als vanzelf samenvallen en garant staan voor een voor ieder toegankelijk, mooi en grappig concertverhaal.

Een unieke kans om dit sprookje dat al een tweetal jaar door het land toert, nu in de Hoeksche Waard te kunnen bekijken. Kaarten via: Stichting dichter bij de molen www.bramrozafestival.nl/reserveren-sprookje


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren