Feestelijke officiële opening woonzorglocatie Rembrandt

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op donderdag 26 oktober wordt woonzorglocatie Rembrandt in Oud-Beijerland om 15.30 uur officieel geopend. Dit gebeurt op een bijzondere manier. Hoe precies blijft nog even een verrassing. 

Voor deze speciale gelegenheid is, in samenwerking met het Rijksmuseum in Amsterdam, een tekenwedstrijd uitgeschreven voor scholen en kunstenaars uit de Hoeksche Waard. Het thema (hoe kan het ook anders): Rembrandt. Een deskundige jury heeft de inzendingen inmiddels beoordeeld. De winnaars worden tijdens deze feestelijke middag bekend gemaakt. Natuurlijk is er voor jong en oud nog veel meer te doen, zoals een mini foodtruckfestival, muziek, een workshop boekenleggers maken en een ballonnenclown. Ook organiseert het Rijksmuseum om 16.00 uur een lezing over Rembrandt van Rijn en geven docenten van het Rijksmuseum een workshop tekenen. 

Parkeren 

Belangstellenden kunnen parkeren op parkeerplaats Kikkershoek aan de Langeweg in Oud-Beijerland. Van daaruit rijden pendelbusjes naar Rembrandt. 

Rembrandt Oud-Beijerland 

Woonzorglocatie Rembrandt is één van de drie woonzorgzones in Oud-Beijerland. 

Wonen, zorg en welzijn komen hier bij elkaar en vormen zo een ontmoetingsplaats voor iedereen in de omgeving. Naast de vertrouwde zorg die Zorgwaard levert, zijn ook Kivido en Bibliotheek Hoeksche Waard onderdeel van Rembrandt. Zo komt van jong tot oud op deze locatie samen en geven zij met elkaar kleur aan wonen en leven in en rond Rembrandt. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren