Spooktocht Worstenbakkerij Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
HEINENOORD – Zaterdag 28 oktober na de lampionnenoptocht/vuurwerkshow is het weer tijd om een mysterieus raadsel op te lossen. In het persbericht hieronder is terug te lezen wat er op die verschrikkelijke dinsdagmiddag in 1830 is gebeurd. Sinds die tijd gebeuren er rare dingen op de plek waar de fabriek ooit stond!
 

Elke laatste zaterdag van oktober draait de fabriek weer op volle toeren, voor slecht 1 dag! Niemand ziet de fabriek, maar heel het dorp hoort hem en de volgende dag ligt het dorp bezaaid met vlees. Dit zaakje stinkt en het is hoogtijd om dit uit te zoeken! Durf jij het aan?

Voor de kinderen tot groep 6 is er een spookverhaal aan het begin van het park. De kinderen vanaf groep 6 mogen deelnemen aan de spooktocht (op eigen risico). Meedoen is gratis en opgeven kan na het vuurwerk bij Dartvereniging de Zwervers (Dorpstraat 80-B in Heinenoord). Alle informatie is terug te lezen op www.nederlandenoranje.nl of stuur ons een mail ([email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren