4 november: start knotseizoen in de Hoeksche Waard tijdens Natuurwerkdag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Zoals de laatste jaren gebruikelijk, start het knotseizoen in de Hoeksche Waard ook dit jaar met de landelijke natuurwerkdag, dit jaar op zaterdag 4 november.  De centrale aftrap in de Hoeksche Waard vindt weer plaats aan de Oosthoek tussen Nieuw Beijerland en Piershil. 

Verzamelplaats, boerderij Oosthoek 8, Piershil. Aanvang 9.00 uur. Einde 13.00 uur. Vrijwilligers kunnen zich hiervoor inschrijven op www.natuurwerkdag.nl  Knotten is heerlijk, gezellig en dankbaar werk in de buitenlucht. Er is ruimte voor 61 vrijwilligers. Ook geschikt voor kinderen (onder begeleiding). Gereedschappen (zagen, trappen) worden ter beschikking gesteld en er is lekkere soep.

Ook het komende knotseizoen (november – maart) is het weer de bedoeling dat de zes knotploegen van HWL ruim 2000 wilgen knotten.  Lees hier meer over het nut en noodzaak van het  wilgenknotten en het boombeheer van HWL in de Hoeksche Waard. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren