Schrijfster Marja Visscher signeert Maannachten bij boekhandel Marjan Houtman in Puttershoek.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Puttershoek – Op zaterdag 28 oktober a.s. signeert Marja Visscher haar nieuwe literair historische roman ‘Maannachten’ bij boekhandel Marjan Houtman in Puttershoek.

Zojuist verscheen bij uitgeverij Zomer & Keuning een nieuwe uitgave in de reeks literair historische romans getiteld ‘Maannachten’ van de auteur Marja Visscher. Eerder verscheen de roman ‘Tussen rang en stand’ in deze serie. Ditmaal duikt zij in het leven van de 19de eeuwse kunstschilder Johan Barthold Jongkind (1819-1891) waarin zijn vriendin madame Joséphine Fesser de hoofdrol speelt. Deze kunstenaarsromance ‘Maannachten’ in het 19de eeuwse Parijs is een intrigerend verhaal over leven voor de kunst en leven van de liefde. ‘Maannachten’ geschreven door Marja Visscher en uitgegeven door Zomer & Keuning is tegen € 16,99 te koop bij iedere boekhandel. De roman is ook verschenen als e-book en kost dan € 9,99.

De signeersessie vindt plaats tussen 11.00 en 14.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren