Zet je schoen in de bieb van Oud-Beijerland en Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MADRID / HOEKSCHE WAARD  – Beste bibliotheek, wat hoorde ik van de week, mogen de kinderen hun schoen, bij jullie naar de bieb doen? En ze daar neerzetten, nou dan moeten jullie eens opletten. De bibliotheekpiet gaat alvast goed nadenken, welk toepasselijk schoencadeautje wij dan gaan schenken. En als jullie tijdens het halen, wat lekkers regelen op deze twee filialen, is het feest helemaal compleet en zorg ik dat de biebpiet niemand vergeet! Groet Sint en Piet 

Sinterklaas nodigt alle kinderen tot en met 7 jaar uit om tussen 20 en 25 november hun, in de bibliotheek geknutselde, schoen te komen zetten bij de bibliotheek in Numansdorp en Oud-Beijerland Centrum. Het schoentje maken gebeurt op deze dagen tijdens de openingstijden van deze twee bibliotheken. Er staat een tafel met knutselspullen klaar. Op zaterdag 2 december kunnen de schoentjes worden opgehaald en staat er een lekker bekertje chocomel klaar. Lukt het niet om het schoentje op te halen op 2 december dan kan dit nog tot en met 5 december. 

Meer informatie over de openingstijden is te vinden op www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren