Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op maandagochtend is het altijd feest op obs De Tandem in Oud-Beijerland. Een roze wolk van prinsesjes inclusief tutu, kroon en prinsessenstaf komt de speelzaal ingelopen. Een dansles waar iedereen over praat en waar de kinderen over dromen.

Een gezonde leefstijl begint met bewegen. 

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is van groot belang dat kinderen hier al vroeg vertrouwd mee raken.Is dit moeilijk? Nee, jonge kinderen hebben van nature aanleg om te bewegen. De rol van de ouder is hierin wel belangrijk. 

Peuters en kleuters zijn de hele dag bezig met het ontdekken van nieuwe dingen. Hierbij komt veel beweging aan te pas. Tijdens de danslessen worden kinderen uitgedaagd om nieuwe bewegingen te leren maken. Hier hebben zij profijt van in de toekomst.

Proeflessen

In de maand december worden er vrijblijvende proeflessen gegeven. Peuters en kleuters uit de Hoeksche Waard kunnen zich aanmelden via [email protected]  of een kijkje nemen op de website www.viefsportief.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren