Binnenmaas wint van hekkensluiter NBSVV

NIEUW-BEIJERLAND – Zaterdag 25 november speelde Binnenmaas hun uitwedstrijd bij NBSVV, de hekkensluiter, iets wat niet gelijk wil zeggen dat het een gemakkelijke middag zou worden.Na een herkeuring van de scheidsrechter werd er toch besloten om te spelen.

Over de eerste helft kan ik heel erg kort zijn, Binnenmaas had wel de overhand maar beide partijen waren slordig en er waren minimaal tot geen echte kansen.De tweede helft moest voor Binnenmaas anders als ze de 3 punten mee naar huis wilden nemen en die 2e helft werd ook anders.

In de 54e minuut was er al een doelpunt voor Binnenmaas en was de stand 0-1.Het was Leon van der Stel, die nog geen minuut in het veld stond, die de bal binnen wist te tikken na een eerder schot van Danny Maijers. Dat schot kon de doelman van NBSVV nog tegenhouden, maar de rebound van Leon niet.3 minuten later werd de stand 0-2 en was de wedstrijd ook gelijk beslist. Het was Michael Matilda die zijn “schot op doel” binnen zag gaan, dit tot de verbazing van alle spelers maar ook die van hem.NBSVV kon nog 1 keer gevaarlijk zijn met een schot op de paal door Joey Verbaas maar veel dichterbij kon NBSVV niet komen.

Vandaag dus weer 3 belangrijke punten om nog enigszins aansluiting te houden op de top 3.Een lastige wedstrijd die door hard werken met elkaar tot een overwinning werd gebracht.Volgende week speelt Binnenmaas thuis tegen Charlois de nummer 2 van de competitie.