De belangrijkste wijzigingen dienstregeling Connexxion 2018 in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee per 10 december 2017

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HOEKSCHE WAARD – In het onderstaande overzicht worden de belangrijkste wijzigingen getoond voor de nieuwe dienstregeling 2018 in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee. Voor de nieuwe tijden kunt u www.connexxion.nl en www.9292.nl raadplegen

Wijziging van vertrektijden

De vertrektijden van de meeste buslijnen veranderen. Oorzaak hiervan is een langere reistijd en gewijzigde aansluitingen in relatie tot blijvende filevorming richting Rotterdam.

Lijn 168 in middag niet vanuit Dordrecht

In de middag is het traject van lijn 168 Dordrecht – Heinenoord Busstation ingekort tot ‘s-Gravendeel – Heinenoord. Reizigers vanuit Dordrecht naar Heinenoord reizen met lijn 175 vanuit Dordrecht naar ’s-Gravendeel. Bij ‘s-Gravendeel Weegje kunnen reizigers overstappen op lijn 168 naar Heinenoord Busstation.

Lijn 167 via Recreatieoord Binnenmaas van april tot september

Van eind april tot begin september rijdt lijn 167 Heinenoord Busstation – Strijen (in plaats van lijn 164) via het recreatieoord Binnenmaas. Reizigers vanuit de richting Rotterdam, Oud-Beijerland en Numansdorp hebben bij busstation Heinenoord Busstation aansluiting op lijn 167 van en naar het recreatieoord.

Lijn 135 Ooltgensplaat – Den Bommel – Middelharnis gewijzigde vertrektijden

Op werkdagen na de ochtendspits vertrekt lijn 135 een kwartier eerder / later. Bij het overstappunt Den Bommel N59 (Schaapsweg) is de aansluiting op R-net lijn 436 daardoor op andere tijden. Reizigers die overstappen van lijn 135 op lijn 436 v.v. moeten rekening houden met andere vertrektijden. Met de wijziging van tijden van lijn 135 krijgen reizigers van en naar Oude-Tonge / Zeeland overdag een goede aansluiting op lijn 135 bij de Schaapsweg. Reizigers vanuit Rotterdam die overstappen op lijn 135 krijgen in de middagspits een ruimere en daarmee betrouwbaardere overstaptijd bij de Schaapsweg.

Lijn 135 route in Middelharnis gewijzigd

Lijn 135 rijdt op werkdagen overdag een gewijzigde route. De halte Sommelsdijk Zuid vervalt voor lijn 135. Reizigers die gebruik maken van deze halte kunnen bij de halte Middelharnis Gemeentehuis overstappen op R-net lijn 436 naar Sommelsdijk Zuid.

Lijn 604 minder ritten tussen Ouddorp en buitengebied Ouddorp

In de middagspits vervallen er 2 ritten tussen Ouddorp Bernhardweg en Ouddorp Oudelandseweg. Reizigers kunnen als alternatief kiezen om te reizen met lijn 104.

Lijn 639 andere tijden in ochtend

Scholierenlijn 639 Ouddorp – Middelharnis vertrekt in de ochtend op andere tijden. Hierdoor wordt de aansluiting op de schooltijden in Middelharnis verbeterd.

Zie voor meer informatie over betaalwijze: www.connexxion.nl/betalen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren