Johan Stokman – D66-raadslid Cromstrijen overleden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

CROMSTRIJEN – Geschokt hebben we kennisgenomen van het overlijden van ons D66-raadslid Johan Stokman (67 jaar). De gevolgen van een ongeluk op 6 november jl.  werden hem fataal. Johan was sinds maart 2010 raadslid voor D66 en daarvoor al vele jaren actief als commissielid.

“Het overlijden van Johan Stokman heeft mij diep geraakt”, aldus burgemeester Jan Luteijn. “Hij was altijd actief betrokken bij onze gemeente. Wij hebben respect en waardering voor de manier waarop hij heeft meegewerkt om Cromstrijen op alle fronten beter te maken. We verliezen in hem een warm persoon en een betrokken en deskundig lid van de raad.”

Ook bij de fractie van D66 is het verdriet groot. Miranda den Tuinder (fractie voorzitter) laat weten dat de fractie hem onbeschrijflijk veel gaat missen. “Zijn tomeloze inzet en passie voor de gemeente Cromstrijen en de Hoeksche Waard moge een voorbeeld zijn voor anderen”, aldus Miranda den Tuinder. “Hij staat bekend om zijn goede dossierkennis, humor en relativeringsvermogen. Maar ook zijn Drentse nuchterheid. Wij zijn hem erg dankbaar voor al die jaren inzet in het gemeentebestuur.”

Het gemeentebestuur van Cromstrijen is Johan dankbaar voor wat hij voor de Klaaswaal en Numansdorp heeft betekend. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de medewerkers van de gemeente Cromstrijen,

J.J. Luteijn, burgemeester    
A.P. Oostdijk, griffier
G.P. Boluijt, gemeentesecretaris


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren