Ook in 2018 Samen eten bij.. in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – In het inmiddels prachtig gerenoveerde Molenschaer in Strijen staan de vrijwilligers en cliënten weer voor de inwoners van Strijen klaar om te gaan koken.

Het concept is nog steeds dat er vooral wordt gekookt met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden en voornamelijk via sponsoring van lokale bedrijven of privé personen gekregen. Zo kan er elke 14 dagen een gezonde maaltijd (ook vegetarisch is mogelijk) gemaakt worden voor een minimale prijs. De prijzen zijn vanaf € 3,00 per persoon tot € 7,00 voor een gezin, ongeacht het aantal kinderen.

Vanaf donderdag 18 januari zijn de Strijenaren weer welkom vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur (tot 19.00 uur kan de maaltijd genuttigd worden). Graag wel van te voren telefonisch aanmelden op telefoonnummer: 078-6742185.

Aan dit initiatief werken diverse vrijwilligers en organisaties belangeloos mee, maar we kunnen nog altijd hulp gebruiken. Voor meer informatie of als u ook mee wilt helpen aan dit initiatief kunt u mailen naar: [email protected] of [email protected]

De overige data van Samen eten bij… zijn:

  • 1 februari
  • 15 februari
  • 1 maart
  • 15 maart
  • 29 maart

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren