Beste Hotdog van Nederland verkrijgbaar in Numansdorp bij de Verleiding

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – Bas Wigant maakt de Lekkerste Hotdog van Nederland. Wigant won tijdens de Horecava in Amsterdam met zijn hotdog ‘New Dehli’ de vakwedstrijd Lekkerste Hotdog.

Wigant (60) werkt bij brood- en delicatessenwinkel De Verleiding in Numansdorp. De vakjury prees de winnende hotdog vanwege de fraaie oosterse uitstraling en de bijzondere kwaliteit van het worstje.

Criteria

De deelnemers moesten live op het podium binnen tien minuten, vijf indentieke hotdogs maken. Een vakjury beoordeelde de hotdogs op basis van uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar de jury lette vooral op een uniek en spraakmakend karakter van de hotdog.

Top 3

De volledige top 3 van de Lekkerste Hotdog:
1: Bas Wigant – New Dehli
2: Guanita Hoepel – French Dog
3: Sam de Zeeuw – TG Thriller Dog

 

Juryrapport :
Beste hotdog broodje van Nederland!
Het verse kippenworstje gekruid met Tika Masala, en de zoetzure garnering met Madras maakt het hotdog broodje ‘New Delhi’ uniek. Dit recept is bedacht door Bas Wigant de chef-kok van Verleiding in Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren