Medewerkers van Werk en Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) komen 5 keer per jaar textiel aan huis ophalen in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

WESTMAAS – Met ingang van 1 januari 2018 gaat de RAD Hoeksche Waard de textiel inzameling in de Hoeksche Waard uit laten voeren door medewerkers van Werk en Inkomen Hoeksche Waard (WIHW).

De RAD en WIHW slaan de handen ineen om maatschappelijke ondersteuning op lokaal niveau te bieden.We creëren zo meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

5 keer per jaar komen wij het textiel huis-aan-huis bij u ophalen. De week voorafgaand aan de inzameling worden de zakken huis-aan-huis verspreid met informatie over de precieze ophaaldag.

Woont u in het buitengebied en wilt u graag uw textiel aanbieden t.b.v. de medewerkers van de WIHW?  U kunt dan bij het kantoor van het RAD Hoeksche Waard  (naast de milieustraat) een textielzak ophalen en deze op een aanbiedplaats binnen de bebouwde kom aanbieden.

Neem voor meer informatie contact op via 0186 57 25 86 of mail naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren