Binnenmaas wint bij ‘s-Gravendeel

‘s-Gravendeel – Zaterdag was de aftrap van het 2e gedeelte van het seizoen en deze begon gelijk met een derby uit bij ’s Gravendeel.

Binnenmaas begon sterk aan de wedstrijd en was daardoor de gevaarlijkste ploeg. Dit werd beloond met een doelpunt in de 18e minuut. Johnny Maijers stuurde Kevin Kuijer weg die deze kans wel wist te benutten. Lang kon Binnenmaas niet genieten van deze voorsprong want 5 minuten later wist Jorrit van Driel, vanuit een gemakkelijk gegeven vrijetrap, de bal binnen te tikken.Binnenmaas gaf niet op en ging verder met goed voetbal om alsnog de winst binnen te halen.Waar het leek dat de ruststand gelijk zou zijn was het toch Binnenmaas die weer wist te scoren. Het was opnieuw Kevin Kuijer die de bal binnen wist te tikken na een goed genomen hoekschop van Michael Mathilda. En zo ging Binnenmaas toch met een voorsprong de rust in.

In de 2e helft was het beeld niet anders dan van de eerste helft, kortom Binnenmaas was de aanvallende en gevaarlijke ploeg en ’s Gravendeel kon niets anders dan verdedigen.In de 75e minuut had Kevin Kuijer een grote kans voor de 1-3 maar helaas kopte hij net naast na een goede voorzet van Sven Post.Toch kwam dat lang verwachte doelpunt, het was Danny Maijers die na een goede actie binnen de 16  de bal binnen schoot en dus 1-3.6 minuten later werd de wedstrijd beslist (voor het geval dat het nog niet beslist was).

De goed ingevallen Jorian den Otter wist de bal bij Sven Post te krijgen en Sven passeerde op zijn beurt de doelman van ’s Gravendeel en dus de 1-4. Binnenmaas begint dus goed na de winterstop met een overwinning.