Piershil kansloos ten onder in Schiebroek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

SCHIEBROEK – Piershil is niet bepaald sterk uit de winterstop gekomen, in Schiebroek werd een kansloze 4-0 nederlaag geleden. Letterlijk en figuurlijk, de roodwitten wisten gedurende 90 minuten niet één keer gevaar te stichten in het strafschopgebied van Neptunus-Schiebroek. Piershil werd vanaf de aftrap meteen met de rug tegen de muur gezet, toch wist het ruim dertig minuten schade te voorkomen. Vlak na het halfuur bleek een dubbelslag van de thuisclub genoeg om alle verdere spanning weg te nemen. Een gemakkelijk gegeven strafschop werd door Leroy van Bueren benut (1-0), amper een minuut later schoot Daniël van Delft de 2-0 binnen.

In de tweede helft veranderde er niets aan het spelbeeld, de thuisclub wist kans op kans te creëren. Al snel werd het 3-0 door Pascal Lammerse, vlak voor tijd maakte Van Delft zijn tweede goal en bepaalde daarmee de eindstand op 4-0. ,,Tot de 1-0 was er weinig aan de hand, maar we komen stootkracht tekort. Beleving en bereidheid laten te wensen over, dit worden nog lastige weken zo”, zo verklaarde trainer Richard Verhoeven na afloop.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren