Exclusieve actie Comite Dak voor het Dorp voor onderhoud Laurentiuskerk in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – In de periode 5 februari tot en met 28 april loopt er bij PLUS Hans Bogaerts in Mijnsheerenland een exclusieve spaaractie voor hotelovernachtingen. Bij inlevering van een volle spaarkaart a 15 zegels en bijbetaling van € 5,= ontvangt de klant een hotelcheque t.w.v. € 39,-. Voor 2 of 3 nachten kunnen 2 personen in een 3 of 4 sterrenhotel gratis overnachten in Nederland en 12 andere Europese landen.

De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan Comite Dak voor het Dorp. Het Comité zamelt geld in voor het onderhoud aan de Laurentiuskerk en heeft tot doel de kerk te maken tot een gebouw van en voor het hele dorp Mijnsheerenland om er jaarlijks verschillende bijeenkomsten te huisvesten gericht op het welzijn van de gehele gemeenschap.

Meer informatie: https://www.facebook.com/Dak-voor-het-Dorp-1812978035652069/ en http://mijnsheerenkerk.nl/pagina63.html


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren