Negende editie v.v. Strijen voetbalquiz bijna vol

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Vrijdagavond 23 maart is het weer zover. Voor de 9e keer vindt in de kantine van de v.v. Strijen de jaarlijkse voetbalquiz plaats. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar om deel te nemen!

Op vrijdag 23 maart vanaf 20.00 uur hebben de quizmasters Marc Zwartbol, Frank Huisman en Vincent van Heijningen weer 80 voetbalvragen voor de aanwezigen in petto. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen voor de echte voetbalkenners te winnen, zoals fraaie sportboeken en toegangskaarten voor wedstrijden van Sparta Rotterdam, Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht. Elk jaar is de kantine van de v.v. Strijen tot de laatste plaats bezet met voetballiefhebbers uit de hele regio. Op dit moment hebben al meer dan 30 koppels zich ingeschreven, er is plaats voor maximaal 40 koppels.

INSCHRIJVEN:
Aanmelden per koppel kan via [email protected] We vragen een kleine bijdrage van €5,- per koppel, te voldoen op de avond zelf. Na inschrijving volgt in de week voorafgaand aan de quiz meer informatie per mail.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren