Voorjaarskriebels leiden tot schuurverkoop voor Steptember op zaterdag 17 maart 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

NUMANSDORP – Het voorjaar de periode waarin veel mensen weer aan de slag gaan met het opruimen en klaarmaken van hun huis en tuin voor de lente en de zomer. Zo kreeg ook een vriendengroep uit Numansdorp de opruimkriebels. Samen bedachten ze dat ze met de spullen die zij niet meer nodig hebben ook iets goed konden doen. Zaterdag 17 maart van 10.00 – 16.00 uur houden zij een schuurverkoop voor het goede doel, Steptember, op Koninginneweg 14 in Numansdorp. De opbrengst 17 maart gaat naar Steptember, een goed doel dat geld ophaalt voor kinderen met Cerebrale parese (CP). 

Een goed doel dat deze vriendengroep dicht aan het hart ligt. Ieder jaar doen een aantal van hen mee om in september een maand lang iedere dag 10.000 stappen te zetten en zo geld op te halen voor onderzoek en ondersteuning voor kinderen en volwassenen met CP. Cerebrale parese is een houding- en bewegingsstoornis die zijn oorzaak heeft in de hersenen en de meest voorkomende oorzaak van (motorische) beperkingen bij kinderen. Vroeger stond Cerebrale parese ook wel bekend onder de naam spasticiteit. 

Tijdens de schuurverkoop op 17 maart zullen de vrienden aan de Koninginneweg 14 in Numansdorp niet alleen mooie tweedehands spullen zoals, kleding, kinderkleding, speelgoed, servies, kleine meubels en woonaccessoires verkopen, ook is er een springkussen en grabbelton voor de kinderen. Daarnaast zullen zij voor een klein bedrag koffie, thee, limonade en diverse zoetigheden verkopen. Iedereen is zaterdag 17 maart van harte welkom vanaf 10.00 uur in de schuur op Koninginneweg 14 in Numansdorp. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren