Piershil benut de kansen niet

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Piershil is er niet in geslaagd om zich wat lucht te verschaffen in de kelder van de tweede klasse D. Tegen de buren uit Zuidland werd een 1-2 nederlaag geleden, na een 0-1 stand halverwege. De twee ploegen bestreden elkaar met open vizier, het leidde tot een vermakelijk schouwspel en een kansenregen. Zeven minuten voor rust nam Zuidland de leiding (0-1) door een treffer van Leon van der Steen, een ruststand van 2-2 of 3-3 zou zeker niet hebben misstaan. ,,Zonde. Vandaag zat er duidelijk meer in, het zou ook verdiend zijn geweest”, zo sprak de verliezend coach Richard Verhoeven na afloop.

In de tweede helft veranderde er niets aan het spelbeeld, het spel golfde op en neer en het was wachten op treffers. Na een kwartiertje was het Kai de Hoog die met een prachtig schot van afstand als eerste het doel wist te treffen: 0-2. Piershil leek geslagen, toch wist het zich op karakter terug de wedstrijd in te knokken. Na 77 minuten was het de jarige Geert Bakker die Jan Jaspers een niet te missen kans bood: 1-2. In het slotkwartier wist Zuidland het hoofd koel te houden en de driepunter veilig te stellen. Piershil speelt volgende week uit tegen Rhoon, de ploeg waarmee het in gevecht is om de enige rechtstreekse degradatieplek te ontlopen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren