Zinkweg delft onderspit bij DRL

ROTTERDAM – In Rotterdam tegen DRL kon Zinkwegse Boys vandaag geen potten breken en verloor met 2-0.

In de eerste 25 minuten had DRL een optisch overwicht maar gebeurde er, op een afgekeurde goal wegens buitenspel van de thuisploeg na, weinig schokkends. In minuut 26 kreeg DRL een vrije trap op flinke afstand. Specialist Johan Versluys twijfelde niet en kogelde spijkerhard op de goal. Onderweg raakte de bal de rug van een ZWB-verdediger waardoor het leder op grote snelheid iets van koers veranderde. Zinkwegkeeper Martijn Krediet stond aan de grond genageld toen de bal in het net plofte ,1-0. Tot de thee bleef deze stand op het scorebord staan. Bij de Boys waren de kansen schaars. Op een enkele afzwaaier van de spitsen van Zuuren en van der Ende na werd men niet gevaarlijk. De thuisploeg kreeg op slag van rust van dichtbij nog een kans maar Krediet bracht redding.

In de 2e helft hoopte de aanhang van Zinkwegse Boys op een ommekeer maar het spel bleef vandaag ondermaats. DRL scoorde halverwege de 2e helft de 2-0 via een gericht schot uit de 2e lijn. De bal viel via de binnenkant van de paal in het net. Hierna werd het spel van ZWB wat beter maar verder dan schoten over de goal van Peter van Dam en Martijn van Zuuren kwam men niet.