Documentaire op groot scherm over reïncarnatie op vrijdag 4 mei bij Spiritual Balance

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – In de documentaire over reïncarnatie, onderdeel van de levensbeschouwelijke serie “Heilig Vuur”, (NCRV, 2000), getuigen Bram Vermeulen en Rob van Zanten van hun vorige leven als soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog. 

Door de talloze en indringende reacties is aansluitend de documentaire, die vanavond op groot scherm wordt vertoond, gemaakt. Helaas overleed Bram voordat de documentaire volledig was afgerond. 

Acteur Jeroen Biegstraaten reist af naar Frankrijk en ontmoet daar de drie mannen die centraal staan in deze documentaire; drie mannen die weten dat zij tijdens de Eerste Wereldoorlog in de loopgraven van Frankrijk hebben gevochten. 

Hun zoektocht naar hun eigen verleden, identiteit en geestelijke gezondheid doet ze veelvuldig over Frankrijks oude slagvelden zwerven. De aangrijpende verhalen en extreme getuigenissen maken duidelijk hoe trauma’s uit het verleden, over levens heen, mensen kunnen beïnvloeden in hun functioneren in het dagelijks leven van nu. 

Dit verhaal over reïncarnatie wordt ingeleid door één van de geïnterviewden in de documentaire, Rob van Zanten. Hij vertelt voor aanvang over het belang van zijn samenwerking met Bram Vermeulen en waarom de documentaire is gemaakt. Na afloop is er gelegenheid voor het publiek om vragen aan hem te stellen. 

  • Locatie: centrum Spiritual Balance. Boompjesstraat 27, 3291 AA Strijen. Tel: 078-673 5893/ 06-53518321 
  • Datum: vrijdag 4 mei. Ivm de dodenherdenking graag voor 20.00 u aanwezig. 
  • Toegang €20,00 incl de consumpties. 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren