Inschrijving voor de 2e editie van de BTS Polderrun Klaaswaal is gestart!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

KLAASWAAL – 26 Februari is de inschrijving van de 2eeditie van de BTS Polderrun Klaaswaal geopend. De 2eeditie van deze hardloopwedstrijd vindt plaats op vrijdagavond 1 juni vanaf 18:30 uur. De BTS Polderrun bevat een Kidsrun, 5 kilometer loop en een 10 kilometer loop. Tijdens de run loop je door de uitgestrekte polders die rondom Klaaswaal heen liggen en eindig je op de Voorstraat in Klaaswaal.

Na het succes van de 1eeditie was al vrij snel besloten om dit idee een vervolg te geven, temeer ook omdat de organisatie dit evenement tot een begrip in de Hoeksche Waard wil laten uitgroeien.

Vorig jaar lag er een beperking op het aantal deelnemers dat zich mocht inschrijven omdat het de eerste keer was dat dit evenement werd georganiseerd. “Met de ervaring van vorig jaar en de positieve feedback van gemeente en politie hebben we voor deze editie een vergunning voor 1000 deelnemers gekregen. Omdat de startbewijzen vorig jaar zo snel verdeeld waren moesten we tegen veel mensen zeggen dat ze niet meer mee mochten doen, maar met deze vergunning hebben we hier geen last van”, aldus Patrick Snijders.

Voor de 2eeditie van de BTS Polderrun Klaaswaal hoopt de organisatie op minimaal een verdubbeling van het aantal deelnemers van vorig jaar. De ervaring van vorig jaar in het achterhoofd hebbende moet dit mogelijk zijn.

De organisatie doet er veel aan om het evenement te promoten. Zo zullen er binnenkort in heel de Hoeksche Waard posters te vinden zijn, is de organisatie te horen op Radio Hoeksche Waard, staan er artikelen in regionale kranten, op Facebook en de eigen website.

Het evenement begint vrijdagavond 1 juni om 18:45 met de Kidsrun. Om half 19:30 klinkt het startschot voor de 5 kilometer loop en 10 kilometer loop. Voor tijdens en na de wedstrijd zal er een dj zijn die zal zorgen voor een gezellige sfeer. Happy Belegde Broodjes in de Botjesstraat zal zorgen voor de catering.

De inschrijving voor de BTS Polderrun Klaaswaal kost €12,50. Als organisatie zullen we een deel van het inschrijfgeld schenken aan Hospice Hoeksche Waard. De mensen die bij Hospice Hoeksche Waard te gast zijn hebben een eigen kamer, zodat zij elk op persoonlijke wijze, samen met hun naasten, de laatste levensfase in rust en vrede kunnen afronden. De gespecialiseerde verpleegkundigen zijn er samen met de artsen voor de medische verzorging van de gasten. Dat geldt ook voor de geestelijke en psychologische hulpverleners. De coördinatoren zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. De vrijwilligers zorgen dat het de gasten en zijn of haar naasten aan niets ontbreekt. De wensen en behoeften van de gasten staan centraal bij Hospice Hoeksche Waard.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de 2eeditie van de BTS Polderrun Klaaswaal? Inschrijven kan via http://www.polderrunklaaswaal.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren