Skate evenement ten bate van de Roparun

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op zondag 15 april organiseert Roparunteam Matties4Life een uniek evenement in de Hoeksche Waard. Die dag zal er over een prachtige route tussen Oud- en Zuid-Beijerland geskatet worden.

Een skate toertocht voor het hele gezin waarbij plezier en genieten van de prachtige omgeving centraal staat, deze tocht is immers geen wedstrijd. Start en finish is op het terrein van AV Spirit. Daar zijn voor publiek en deelnemers ook diverse versnaperingen te verkrijgen.

Mede door sponsoren Sport 2000 Oud-Beijerland en Plus Supermarkt Hans Bogaerts uit Mijnsheerenland hoopt Team 125 de kosten zo laag mogelijk te houden waardoor er een zo hoog mogelijk opbrengst naar het goede doel Stichting Roparun kan gaan.

Inschrijven voor dit evenement kan via de website van de Matties4Life: www.team125Matties4Life.nl Er kan ingeschreven worden voor een 11,5 km of 22,5 km tocht, alsmede een kidstocht van 3 km.

Nu nog hopen op een mooie zonnige dag maar indien het weer de tocht toch niet toelaat dan zal het verplaatst worden naar zondag 3 juni.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren