Cromstrijen wethouder Hans Flieringa is vanavond benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

CROMSTRIJEN – Wethouder Hans Flieringa is vanavond benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau!Hij kreeg deze Koninklijke Onderscheiding uit handen van zijn collega  burgemeester Jan Luteijn. Vandaag nam Hans Flieringa afscheid als voorzitter van de wildbeheerdersvereniging de wildbeheerdersvereniging Hoeksche Waard.

In zijn toespraak benadrukte de burgemeester de hartstocht voor wild beheer en jacht. “Veertig jaar activiteiten op vrijwillige basis is een bijzondere prestatie. Hans Flieringa spande zich in voor de juiste positionering van de jacht op ons eiland, die wat imago betreft stevig onder druk staat. Hij was een kundig voorzitter die problemen niet uit de weg ging. Hij hield balans temidden van ongenuanceerde uitingen en verstoorde verhoudingen.”

Maar Hans Flieringa is op meer terreinen actief die met dit werk te maken hebben. Denk hierbij aan het schrijven van columns in het magazine Hoeksche Waard Groen, de inzet als gecommitteerde bij Gors-en Ambachtsheerlijkheid van Zuid-Beijerland en zijn vrijwilligerstaken bij het internationale paardensportevenement CHIO in Rotterdam.

Daarnaast is hij wethouder van de gemeente Cromstrijen. Eerder was hij in onze gemeente raadslid en fractievoorzitter voor de VVD.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren