Nieuw in de Hoeksche Waard: de Hoeksche Waard Pas, De voordeelpas waarmee je de ondernemers in de Hoeksche Waard ook steunt!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HOEKSCHE WAARD – HoekscheWaardPas is dé voordeelpas waarmee leden honderden euro’s per jaar besparen, door leuke dingen te doen of te kopen in de Hoeksche Waard.Goed voor jou, goed voor de Hoeksche Waard.  

Jij hebt impact

Door lokaal te consumeren via de HoekscheWaardPas geniet jij van voordeel, tegelijk steun je de lokale ondernemers (nieuwe klanten, extra omzet) en het verenigingsleven (wij doneren €5,- per pas aan een vereniging naar jou keuze) in de Hoeksche Waard. Daarmee bied jij jouw leefomgeving een toekomst. Want hoe klein jouw besteding ook is, die draagt bij aan de werkgelegenheid en de gezellige winkelstraatjes in de Hoeksche Waard, en maakt het mogelijk dat verenigingen kunnen blijven bestaan zodat onze kinderen kunnen blijven sporten en vriendschappen kunnen smeden. Jouw besteding heeft impact. Jij hebt impact. 

Hoe werkt het?

Op vertoon van de HoekscheWaardPas profiteer je van voordeel op meer dan 50 plekken in de Hoeksche Waard. Bij winkels, restaurants, cafés, lunchrooms, sportscholen, beauty salons, etc. Jouw voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro’s per jaar. Je hebt de HoekscheWaardPas dus heel snel terugverdiend.

  • Ontdek de Hoeksche Waard en bespaar honderden euro’s per jaar door leuke dingen te doen
  • Lokaal consumeren is goed voor de Hoeksche Waard, voor de werkgelegenheid, gezellige winkelstraatjes, (sport)verenigingen en andere voorzieningen in de Hoeksche Waard
  • Wij doneren € 5,- per verkochte pas aan een vereniging in de Hoeksche Waard. Jij bepaalt welke vereniging jouw donatie krijgt. Hiermee financieren wij verenigingsdoelen zoals een nieuw klimrek voor de jongste jeugd, nieuwe trainingsballen of springkussens voor de jaarlijkse familiedag
  • Wij geloven dat jij kunt zorgen voor een betere Hoeksche Waard, terwijl je tegelijk beter voor jezelf zorgt.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Bespaar honderden euro’s per jaar 
  • Krijg exclusieve ledenkorting bij 50+ lokale winkels, restaurants, sportscholen, beautycentra, etc.
  • Profiteer van een snelgroeiend aanbod van aantrekkelijke acties
  • Ontdek de leukste plekken in de Hoeksche Waard
  • De pas kost € 29,95 per jaar, deze verdien je met 1-2 acties al terug
  • Per pas gaat € 5,- naar een verenigingen in de Hoeksche Waard. Jij kiest welke.

Wij geloven dat jij kunt zorgen voor een betere Hoeksche Waard, terwijl je tegelijk beter voor jezelf zorgt.

Ga je met ons mee, de Hoeksche Waard verbeteren?  

Bestel vanaf mei 2018 hier jouw HoekscheWaardPas!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren