Binnenmaas haalt uit met 7 – 0 tegen Pernis

3 Min Read

ROTTERDAM – Zaterdag 7 april speelde Binnenmaas opnieuw uit en deze keer was de tegenstander Pernis.

In de 6e minuut was Binnenmaas al dichtbij, dit na een goede voorzet van Jannick van der Laan op Michael Mathilda die op zijn beurt zijn halve omhaal net naast zag gaan.In de 19e minuut was Binnenmaas weer in de aanval, nu was het Jorian den Otter die zijn schot gestopt zag worden door de doelman van Pernis, Jeffrey Meijboom.Ondanks dat Binnenmaas de sterkere ploeg was op het veld was het Pernis in de 22e minuut met de grootste kans tot nu toe. Uit een hoekschop was het Izak Lavooij die richting de kruising kopte, maar gelukkig stond Charlie de Graaf op de goede plek en wist hij zo de 1-0 te voorkomen.In de 30e minuut was het opnieuw Binnenmaas met een aanval, Michael Mathilda schoot net over na een goede voorzet van Binnenmaas. Toch kwam Binnenmaas op voorsprong, in de 40e minuut gaf Jorian den Otter een prima steekbal op Michael Mathilda die op zijn beurt rustig binnen wist te schieten.

In de 2e helft ging Binnenmaas op jacht naar de 0-2 om zo wat meer lucht te krijgen en de wedstrijd uit te kunnen spelen.De eerste kans was voor Jannick van der Laan die zijn kopbal op de lat zag gaan na een goede voorzet van Ralph vdGiessen.In de 58e minuut was het dan toch weer raak voor Binnenmaas, Danny Maijers komt goed voor zijn tegenstander na een voorzet van Kevin Kuijer en dus de 0-2 In de 73e minuut was het opnieuw Danny Maijers met een doelpunt en wat voor één.Jannick van der Laan wist met een cross bal de bal bij Danny te krijgen en hij wist op zijn beurt van ruim 20 meter de bal in de linker onder hoek te krijgen en dus 0-3.In de 77e minuut was het opnieuw raak voor Binnenmaas die vol in de aanval bleef gaan.Na een goede combinatie tussen Michael Mathilda en Stefan Kerpel was het opnieuw Danny Maijers die de bal binnen wist te schieten.Binnenmaas was nog niet klaar en bleef op jacht gaan naar doelpunten en dan met name Danny Maijers.En Danny wist ook nog zijn 4e doelpunt te maken, Danny kon de bal eenvoudig binnen tikken na een goede voorzet van Michael Mathilda en dus 0-5. In de 82 minuut was het nog een keer raak en nee deze keer was het niet Danny Maijers, want hij was inmiddels gewisseld. Na slecht verdedigen van Pernis kon Michael Mathilda de bal langs de 1e paal binnen schieten. Hiermee schoot hij zijn 2e doelpunt van de wedstrijd binnen en bracht hij de stand op 0-6.Het laatste woord was aan Jorian den Otter, hij kon de bal binnen schieten na een goede actie van de goed ingevallen Stefan den Hoed.

Hiermee wint Binnenmaas met 0-7 en kijkt het vol vertrouwen uit naar de derby thuis tegen ’s Gravendeel.