Afscheid PvdA gemeenteraadslid Jelle Stelpstra van de Raad van Korendijk, René Krabbe geïnstalleerd als opvolger

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto: Jelle Stelpstra

PIERSHIL  – In de vergadering van 10 april 2018 heeft Jelle Stelpstra (PvdA) afscheid genomen van de raad van Korendijk. Jelle had 12 jaar namens de PvdA zitting in de gemeenteraad. Vanwege zijn verhuizing naar Rotterdam vertrekt Jelle uit Korendijk.

Als voorzitter van de raad sprak burgemeester Stoop Jelle toe. Hij bedankte hem voor de vele jaren waarop hij zich met een niet aflatend enthousiasme voor de Korendijkse

René Krabbe is op deze avond geïnstalleerd als raadslid en zal tot de verkiezingen in November 2018 de PvdA vertegenwoordigen in Korendijk

samenleving heeft ingezet. Hij prees zijn goede politieke inzicht, zijn scherpe analyses, zijn gevoel voor menselijke verhoudingen, het immer aanwezige sociale aspect en niet te vergeten zijn talent voor het debat. Marga van Hulst (GBK), de nestor van de raad, sprak Jelle toe evenals oud-raadslid Esdra Minnaard, oud-wethouder Martin Honders en René Krabbe, de opvolger van Jelle in de gemeenteraad van Korendijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren