Fietsriksja zoekt bestuurders voor in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – ‘Fietsen Alle Jaren Oud-Beijerland’ is een nieuw burgerinitiatief in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard en de Fietsersbond, bedoeld om kwetsbare passagiers: jong, oud, thuiswonend of in een instelling die zelf niet (meer) kunnen fietsen het gevoel terug te gevenvan ‘de wind door je haren’. Dankzij een bijdrage van Gemeente Oud-Beijerland gaat dit initiatief nu ook snel van start in Oud-Beijerland!

De riksja is inmiddels aangeschaft en ook een stallingsplaats hebben wij gevonden.Wij zijn nu nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die regelmatig een uurtje beschikbaar hebben en het leuk zouden vinden om er samen met passagiers en de riksja op uit te trekken. Dit is in overleg binnen eigen beschikbare tijd in te delen.

Ter geruststelling: de riksja is uitgerust met elektrische trapondersteuning! Alle vrijwilligers krijgen vooraf een training in het gebruik van de fiets en ook in het omgaan met dedoelgroep van ‘Fietsen Alle Jaren’.

Op 18 april a.s. zal er een kennismakingbijeenkomst plaatsvinden voor vrijwilligers waar meer informatie wordt gegeven over het initiatief en waar men de riksja kan zien en ervaren!Wij nodigen u graag uit voor deze avond!

Voor vragen, inschrijven als passagier of aanmelden als vrijwilliger kunt u contact opnemen met Iris Filius: [email protected]

Voor meer informatie over Fietsen Alle Jaren in Nederland: fietsenallejaren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Fietsen Alle Jaren Oud-Beijerland via www.facebook.com/fietsenallejarenoudbeijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren