Buurtpreventie Mijnsheerenland van start, extra vrijwilligers gezocht!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Op initiatief van bewoners in Mijnsheerenland is in dit dorp begonnen met Buurtpreventie. Ze zoeken nog vrijwilligers om op bepaalde momenten van de dag te surveilleren in de wijk.

Om te beginnen start Buurtpreventie Mijnsheerenland in de volgende straten: Laan van Westmolen, Vingerling, Stelleveld, Aveling, Vrijland, Cijnsland en Hoofdland. Later volgen meer straten, met als doel om actief te zijn in heel Mijnsheerenland.

Een Buurtpreventieteam bestaat uit een groep vrijwilligers die zich inzetten voor de verhoging van het veiligheidsgevoel en voor het creëren en in stand houden van een veilige en leefbare buurt. Door de ogen en oren van de wijk te zijn kan criminaliteit zoals (auto-)inbraken worden voorkomen.

De gemeente zorgt voor middelen, als vrijwilliger hoeft u dus niets aan te schaffen. Voelt u zich betrokken in uw buurt en wilt u een steentje bijdragen aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van uw leefomgeving? Neem dan contact op met Buurtpreventie Mijnsheerenland via [email protected].

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren