Inloop avond windturbines Hogezandse Polder in Numansdorp goed bezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP –  Woensdagavond 11 april was er in het gemeentehuis een inloopavond voor de te realiseren windturbines in de Hogezandse Polder georganiseerd. Zo’n 30 personen kwamen naar deze avond. Zij lieten zich informeren over de komende werkzaamheden, waarbij vooral verkeer en vervoer centraal stond.

Iedereen kon terecht bij de verschillende aanwezigen: de gemeente, de ontwikkelaar, de grondeigenaren en de aannemer waren aanwezig om alle vragen te beantwoorden en ook konden mensen zich opgeven voor de klankbordgroep in het kader van de lokale bijdrage. Inmiddels hebben meerdere mensen zich hiervoor opgegeven.

Al met al een zinvolle avond waarbij mensen ook met elkaar konden discussiëren en met elkaar in gesprek gaan over de op handen zijnde werkzaamheden. Deze werkzaamheden starten de komende weken, zodat begin 2019 de 9 te bouwen windturbines gereed en werkzaam zijn


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren