Andere locaties voor de weekmarkt in Strijen worden onderzocht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Onlangs heeft het college van burgemeester en wethouders van Strijen het Standplaatsenbeleid voor de gemeente Strijen vastgesteld. Eén van de maatregelen als gevolg van dit Standplaatsenbeleid is dat de weekmarkt in Strijen een nieuwe locatie krijgt. Het college dacht aan de parkeerplaats aan de Striene omdat de huidige markthouders van de weekmarkt dit graag wouden.

In de commissie Algemene Bestuurlijke Aangelegenheden van 12 april werd het Standplaatsenbeleid besproken. En kwam er geen goedkeuring voor het bedrag voor aanleg van  de beschikbare middelen voor de markt en standplaats noodzakelijke stroomvoorziening aan de locatie de Striene.

De commissieleden hebben het college opgeroepen te gaan onderzoeken naar andere locaties dit mede na het betoog van de insprekers van de Winkeliersvereniging, de Lidl en de standhouder van de dierenkraam aan het Spui. 2 van de mogelijke locaties die o.a. zullen worden onderzocht zijn de Kaai, de Kerkstraat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren