Sporthoek in Puttershoek steeds dichterbij

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – Het project SportHoek is een initiatief van een leuke enthousiaste groep jongeren die voor jong & oud een beweegpark willen realiseren. De eerste stappen zijn al gezet en samen met de gemeente en alle inwoners van Puttershoek gaan ze er helemaal voor. 

Door verschillende vergaderingen bij te wonen en presentaties te geven hebben wij het voor elkaar gekregen om 17.500 euro te krijgen van de gemeente Binnenmaas, van Stichting Zorgwaard, HW wonen en Stichting Welzijn HW. De rest van het geld hebben wij ingezameld door auto’s te wassen, collecte te lopen voor Jantje Beton en door gesteund te worden via geef.nl. Met dit geld willen wij een buitensportpark neerzetten met toestellen voor jong en oud, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken. De Sporthoek zal, als het benodigde bedrag behaald is, bij het grote grasveld in de Grienden met ‘de Dino’ geplaats worden. 

We hebben al veel geld opgehaald, maar we zijn er nog niet! Daarom hebben wij uw hulp hard nodig. We hebben ± 23.000 euro nodig om de Sporthoek te creëren en uw bijdrage is daarom hartelijk welkom. Wij zouden het heel fijn vinden als u ons ook wilt helpen met het realiseren van ‘de Sporthoek’. Een bijdrage aan het park kan gegeven worden via de volgende link

Op maandag 23, woensdag 25 en donderdag 26 april van 16:00 tot 20:00 is er een CarWash op de parkeerplaats bij het jongerencentrum The Point en ijsclub Kees Verkerk aan de Sportlaan 6 in Puttershoek. Hier kunt u uw auto laten wassen voor slechts 5 euro, terwijl u lekker geniet van een gratis bakje koffie of thee. Ook de binnenkant van uw auto laten stofzuigen kan voor slechts 5 euro. Elke euro gaat naar het project SportHoek. 

Voor vragen kunt u contact op nemen via [email protected] of bel naar 088-7308967. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren