Feestweek van Zuid-Beijerland weer een groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zuid-Beijerland – De Feestweek van Zuid-Beijerland begon op 20 april met een “Obstacle run” en eindigde op 28 april met een fantastische avond tijdens Crazy Piano’s.In de dagen er tussen was er o.a. nog een Hollandse Artiesten Avond met o.a. Frans Duijts, “Carnaval on Ice Meerkamp”, Carnaval Bingo show met duo “Rot en Vervelend, Kinderkermis, Hitserse Quiz en nog veel meer. 

De Koningsdag begon, olv Crescendo, met een Carnavals optocht inclusief praalwagen. Na de optocht was het de beurt aan de kinderartiest en konden de kinderspelletjes beginnen. In de middag was het de beurt aan de talenten van Zuid-Beijerland tijdens “Zuid-Beijerland Got Talent”. Maar liefst 18 acts gaven waanzinnig gave optredens. Zo waren er acts met dans, playback en werd er ook live gezongen.

Na Zuid-Beijerland Got Talent was het de beurt aan de “Vrienden van de Oranjevereniging”. Olv Dennis Vingerling werd er een feestje gebouwd met zangers en zangeressen uit Zuid-Beijerland.Nadat Dennis en zijn groep de sfeer erin hadden gebracht mocht de Brabantse band “De Mannen van de Straat” deze fantastische dag afsluiten.

Het was, met dank aan de sponsors, vrijwilligers, buren en leden, een geweldige feestweek!!!

Foto’s Marwo Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren