Fietstocht De Kunst van de Zorg

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Zorgen is soms een hele kunst. Zeker als het mensen betreft die een beperking hebben, zoals een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Gelukkig zijn er in de Hoeksche Waard veel organisaties die zich inzetten voor deze groep mensen. Maar uit het zorgen ontstaat vaak ook iets heel moois. En dat willen we u graag laten zien.

De komende weken en nog steeds wordt er met cliënten van Cavent, Gemiva, Humanitas-DMH, Pameijer en  Zuidwester hard gewerkt aan het verbeelden van de zorg voor mensen met een beperking en wordt in een kunstzinnige vorm vertoond wat het betekent om een beperking te hebben.

Op zaterdag 12 mei is er een fietstocht langs de verschillende locaties van de organisaties die zich inzetten voor de mens met een beperking. De fietstocht is voor iedereen, jong en ouder. Op deze dag wordt de kunst geexposeerd die samen met bekende kunstenaars in de Hoeksche Waard is gemaakt. Clienten of vrijwilligers vertellen u graag meer wat het betekent om te leven met een beperking.

Op de locaties worden leuke activiteiten georganiseerd. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen, zo is er en ijscokar, springkussen, schmincken, knutselen en een spellenplein. Maar ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo kunt u terecht voor een high tea, lunch, koffie met wat lekkers en een leuke attentie.

Meer weten over de organisaties die meedoen en hoe zij zich voorbereiden op de fietstocht? Er is een flyer gemaakt met de verschillende routes en de locaties die meedoen en welke activiteiten er voor die dag op het programma staan. Fietst u mee op 12 mei?

Contact

De flyer is af te halen bij Welzijn Hoeksche Waard, locatie De Lindenhoeve in Oud-Beijlerland van 09.00-12.00 uur en bij de deelnemende organisaties.

Meer informatie, neem contact op met Corine Velthuyzen van Welzijn Hoeksche Waard, tel. 088-7308900, mail [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren