De PvdA Hoeksche Waard in gesprek over nieuw verkiezingsprogramma

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op 21 november 2018 zijn er verkiezingen voor de raad van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Nu is het de tijd dat politieke partijen zich daar op gaan voorbereiden door het opstellen van het verkiezingsprogramma en het samenstellen van de kandidatenlijst.

De Partij van de Arbeid Hoekse Waard wil bij het opstellen graag in het gesprek met de burgers. Leden van de partij zijn de afgelopen weken de straat op gegaan om in gesprek te komen met burgers. Daarbij kwamen vragen aan bod zoals wat ideeën zijn voor de nieuwe gemeente. Wat zou er volgens kiezers in het nieuwe programma bovenaan moeten staan? Hoe zouden zij betrokken willen zijn bij de nieuwe gemeente? Dit leverde vaak interessante gesprekken op over de thema’s die door burgers belangrijk worden gevonden. Thema’s als zorg, natuur en milieu en verkeersveiligheid werden veelvuldig genoemd.

Daarnaast zijn er door leden van de PvdA werkbezoeken afgelegd aan bedrijven en instellingen. Bezocht zijn o.a. biologische boerderij Landzicht, de Technische Unie. Er volgen nog gesprekken met o.a. Stichting Welzijn Hoeksche Waard.

Kijk voor nadere informatie op www.PvdAHW.nl of de Facebookpagina PvdA Hoeksche Waard www.facebook.com/pvdahw, Twitter www.twitter.com/pvdahw of Instagram www.instagram.com/pvdahw

In augustus zal het definitieve verkiezingsprogramma door de leden worden vastgesteld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren