Informatieavond: ‘Zorg voor elkaar’ in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – In Nederland leven we met elkaar gemiddeld steeds langer. Dat geldt natuurlijk ook voor inwoners van Puttershoek en Maasdam.

Hoewel we in steeds beter gezondheid verkeren, nemen naar mate de leeftijd vordert toch ook ongemakken toe. Daarbij komt dat mensen steeds langer thuis blijven wonen, terwijl in het verleden nog voor het verzorgingshuis werd gekozen. Het verzorgingshuis van vroeger, is de buurt van nu. Dit leidt naar een toenemende vraag van extra hulp en zorg. En in de huidige ‘participatiesamenleving’ is het de gedachte om dit steeds meer met elkaar op te lossen. Veel mensen dragen daar hun steentje al aan bij via vrijwilligerswerk en mantelzorg. Dat is van onschatbare waarde. Wat gebeurt er allemaal al, wat is er nog meer nodig en hoe kunnen we elkaar nog meer steunen? Dit soort vragen willen we met inwoners van Puttershoek en Maasdam bespreken. Is uw interesse gewekt, dan bent u van harte welkom op:

Woensdagavond 16 mei om 19.30 uur in De Drie Lelies, Narvikstraat 1

Het programma is als volgt:

  • 19.30 uur         Opening en toelichting
  • 19.40 uur         Korte presentaties
  • Een overzicht van het huidige aanbod
  • Hoe ziet de nabije toekomst eruit?
  • 20.30 uur         Pauze
  • 20.45 uur         Wat is er extra nodig/wat kunnen we met elkaar betekenen?
  • 21.30 uur         Sluiting

Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur. Vooraf en in de pauze kunt u genieten van koffie, thee, fris en een versnapering. Indien u dit wenst, kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst via [email protected]

We hopen u graag te ontmoeten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren