Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) organiseert een ‘Leren Werkt’ banenmarkt op 31 mei in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Niemand is te oud om te leren en zich te ontwikkelen voor een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, dat is de insteek van de deelnemende opleidingen en werkgevers tijdens de ‘Leren Werkt’ banenmarkt op 31 mei in Oud-Beijerland. Op het door Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) georganiseerde evenement worden meer dan 150 werkzoekenden verwacht.

Banenbeurs Leren Werkt
De banenbeurs staat in het teken van ontmoetingen en gerichte informatie. Er zijn 28 vakgerichte opleidingen en meer dan 20werkgevers aanwezig met opleidingskansen en vacatures. Diverse kansrijke sectoren voor het vinden van een baan zijn vertegenwoordigd: bouw, elektro, logistiek, dienstverlening, zorg, horeca, groen en onderwijs. Daarnaast organiseert WIHW verschillende speedmeets met werkgevers en workshops waarmee mensen hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Dichterbij de arbeidsmarkt
Door het jaar heen legt WIHW contact met opleiders en werkgevers om de match te maken tussen werkzoekenden en de arbeidsmarkt. De banenmarkt is één van de instrumenten die hiervoor worden ingezet. WIHW biedt inwoners van de Hoeksche Waard inkomensondersteuning en begeleiding op maat om naar vermogen mee te doen op de arbeidsmarkt.

De banenbeurs is van 15.00 uur tot 17.30 uur bij WIHW, Jan van der Heijdenstraat 11 in Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren