BSO De Gouwaert in Goudswaard feestelijk geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

GOUDSWAARD – Op maandag 28 mei is BSO De Gouwaert officieel geopend. Sinds maart 2018 wordt voor- en naschoolse opvang in Goudswaard geboden. De Gouwaert is nu officieel de volgende Hoeksche School in de Hoeksche Waard. Naast de BSO zijn ook de peuterspeelzaal, bibliotheek en bassischool in hetzelfde gebouw te vinden.

Onder de genodigden waren Luc van Heeren, directeur van Stichting Acis, en Cora Labree, directeur van Stichting Kinderopvang Cromstrijen. Zij prezen de fijne samenwerking die is ontstaan tussen de medewerkers van de BSO en de leerkrachten van De Gouwaert.

De kinderen van de BSO maakten vrolijke slingers en alle leerlingen van obs De Gouwaert zorgden voor hapjes en drankjes. Na het doorknippen van het lint mocht iedereen tussen de ballonnen door over de rode loper naar binnen om vervolgens te proosten op deze feestelijke gebeurtenis.

Albert Boele, directeur van de Gouwaert, is trots op wat er in korte tijd is opgebouwd in Goudswaard: “Het aanbod van onderwijs en opvang doet zeker niet onder voor dat van grotere dorpen of steden. Dat lukt alleen door goed samen te werken met alle betrokken partijen.” ‘Groeien doen we samen!’, stond dan ook op de zakjes met zonnebloemzaadjes die de leerlingen mee naar huis kregen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren