Start herinrichting centrum ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

‘S-Gravendeel – Vanaf komende week zal aannemer KUIPERS infra uit Strijen in opdracht van gemeente Binnenmaas starten met de herinrichting van het centrum van ’s-Gravendeel.

Na jaren van voorbereiding en ontwerpen zal de modernisering van het centrum van het Kildorp nu daadwerkelijk vorm gaan krijgen. Het project omvat onder meer het aanbrengen van nieuwe bestrating, openbare verlichting en groen, alsmede het inrichten van de Heul en het plein aan de Hendrik Hamerstraat. Er wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden, waarna de parkeerplaatsen van de supermarkten als eerste opnieuw ingericht zullen worden. Het volledige project wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de hinder voor weggebruikers, omwonenden en winkelend publiek tot een minimum wordt beperkt. Het gehele project zal naar verwachting medio april 2019 gereed zijn.

Inloopavond 14 juni

Op donderdag 14 juni organiseert aannemer KUIPERS infra een inloopavond, om zich te presenteren als de aannemer van de herinrichting van het centrum van ’s-Gravendeel. Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich te laten inlichten over de aanpak van het project en kennis te maken met het projectteam. Iedereen is tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom in Partycentrum Concordia, aan de Dr. Bosserstraat 11 in ’s-Gravendeel.

Mocht u tijdens de uitvoering van het project vragen hebben, dan staat Omgevingsmanager Saskia van den Bergen van KUIPERS infra u graag te woord. Zij is te bereiken via 078 – 6742187 of elke dinsdag tussen 15.00 en 16.00 uur aanwezig in de bouwkeet aan de Heul.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren