Boer Burger Dialogen & Voedsel Anders

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Voedselkaravaan 2018 doet Dordrecht drie dagen aan, komende week van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 juni. De Voedselkaravaan in Dordrecht heet Boer Burger Dialogen (BBD). Ook in Dordrecht/ Hoeksche Waard halen we verhalen op, wisselen we ervaringen uit en delen met elkaar een visie op een andere landbouw.

Na een eerdere stop in Den Haag, houdt de Voedselkaravaan van 21 tot en met 23 juni halt in Dordrecht. Zaterdag 23 juni is het zelfs kiezen geblazen. Amsterdam met ‘We Feed the City’ of Dordrecht/ Hoeksche Waard met de ‘Boer Burger Dialogen’? Wil je weten waar de Voedselkaravaan dit jaar nog meer halt houdt? Kijk hier 

Pleisterplaats Dordrecht/ Hoeksche Waard

Dertig bestuurlijke organisaties, maatschappelijke instellingen en prominente personen nemen in drie dagen deel aan een ambitieus programma ‘People Planet Profit’ met als doel duurzame voeding en voedselbeleid op de bestuurlijke kaart te zetten en verder te helpen. BBD is in oorsprong een initiatief van Drechtstadsboer. Het programma is tot stand gekomen met de medewerking van de Transitie Coalitie Voedsel, Voedsel Anders, Provincie Zuid-Holland, LTO-Noord en Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW).  

Programma in het kort

Dag 1 Handelsmissie Hoeksche Waard, 21/6. Ticket €75 incl. vervoer, lunch, drie rondleidingen, vegan diner, theaterbezoek. 

Dag 2 Symposium Planet. Eten waar jij blij van wordt 22/6. Gratis excl theaterdiner en theatervoorstelling

Dag 3 Symposium Profit. Een eerlijke prijs voor de boer 23/6. Gratis excl theaterdiner en theatervoorstelling

 

Symposium reserveren klik hier. Inloop 15.30 uur. Aanvang 16.00 uur. Einde 18.30 uur. Een kaartje voor het theaterdiner en/of voorstelling Koning van het Grasland koop je hier.  Locatie: Boerderij Landzicht ( biologische groentenabonnementen) Strijen. Broekseweg 2A, 3291 LA Strijen

 

Handelsmissie Hoeksche Waard d.d. 21/6

Handelsmissie Hoeksche Waard heeft maximaal 35 deelnemers. Wij gaan per bus op een Stad&Land expeditie met de halteplaatsen: Ede WFC (opstapplaats), Villa Augustus Dordrecht (lunch en presentaties), Markthal, Dakakker en Fenix Food Factory (rondleidingen),  Galerie Compagnie Dordrecht (diner en presentaties). De missie eindigt  bij Boerderij Landzicht (biologische groentenabonnementen) Strijen voor een bezoek aan de theatervoorstelling op locatie Koning van het Grasland door Jan Vos.”
 

Klik hier voor het BBD programma alle dagen.

 

Pleisterplaats Den Haag Zuiderpark o.a.

De reizende reporters van Voedsel Anders NL doen verslag van hun indrukken van de eerste pleisterplaats van de Voedselkaravaan op 26 en 27 mei te Den Haag. 
Klik hier voor een verslag

Pleisterplaats Amsterdam KIT 23 juni
Klik hier voor het programma


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren