Thema-lezing met Vraag & Antwoord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
STRIJEN – Woensdag 27 juni, 20.00 uur; een thema-avond over een fascinerend fenomeen…ons energieveld (de aura), de kleuren, de betekenissen, de chakra’s……..
 
Aura, energieveld, elektromagnetisch veld,: zomaar een aantal woorden voor de kleurrijke energie ​die altijd om ons heen is. Onzichtbaar (voor de meeste mensen), maar er zijn uitzonderingen, mensen die  op een andere manier “kijken” en deze energievelden wel degelijk kunnen waarnemen. De gastspreker van  vanavond  ziet van jongsaf aan deze energieën om mens en dier heen en heeft gedurende zijn jaren- en jarenlange ervaring geleerd de kleuren te interpreteren en er mee te werken in zijn praktijk als intuitief therapeut en magnetiseur.
 
Ons energieveld is continu in beweging, kleuren wisselen elkaar af en vertellen alles over onze gemoedstoestand, over onze ontwikkeling, onze pijntjes en problemen, ons karakter, veerkracht, lichamelijke gesteldheid, hoe we in het leven staan, blokkades en talenten. verleden en vorige levens, onze emoties, geluk en verdriet, onze pijnen.
 
De aura bestaat uit een aantal verschillende lagen en is een energetische afdruk van onszelf, ons “zijn”. In deze lagen zijn ook “chakra’s” waar te nemen; ronddraaiende energiewielen, elk met hun eigen werking en hun eigen betekenis. Chakra’s groeien mee met je ontwikkeling en worden in de loop van je persoonlijke en spirituele groei groter en helderder van kleur. De gastspreker neemt ook deze genoemde chakra’s waar.
 
Er is nog veel en veel meer te vertellen over dit onzichtbare, maar beslist wel voelbare fenomeen; op deze avond vertelt de gastspreker er alles over.. Na de lezing is
er een korte pauze; aansluitend kan het publiek vragen stellen tijdens het Vraag & Antwoord-gedeelte.
Locatie: centrum Spiritual Balance, Boompjesstraat 27 in Strijen. Aanmelden via tel/app/sms 06-53518321 of via [email protected]. €20,00 inclusief consumpties.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren