Indumijer Jan Verzendaal met pensioen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Auto Indumij

OUD-BEIJERLAND – De servicevestiging van Auto indumij in Oud-Beijerland  moet het nu doen zonder het vertrouwde gezicht van Jan Verzendaal die na vele jaren op 19 juli van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. 

Wie iets met z’n auto heeft kwam altijd als eerste bij Jan uit. Als  hรฉt gezicht van deze  Auto Indumij vestiging is Jan voor veel Renault rijders uit de Hoeksche Waard de expert op het gebied van service en onderhoud . Jan is  eigenlijk net een soort huisarts die luistert en doorverwijst. Door goed naar de klanten te luisteren kon Jan snel een eerste beoordeling maken om zo te kunnen inschatten wat er aan de hand kan zijn. Een lastige job maar  die was Jan zeker toevertrouwd. 

Jan groeide op als telg van een transportondernemer op de Zinkweg. Auto’s en techniek zijn ‘m zo ongeveer letterlijk met de paplepel ingegoten. ‘Het stond al jong voor me vast de autotechniek in te gaan. Toen ik m’n opleiding volgde werd het weleens nachtwerk. Want als m’n vader een probleem had met een vrachtwagen moest er ’s avonds gesleuteld worden. De volgende dag moest ‘ie weer op pad.’ 

Bij garage Bestebreurtje liep Jan stage en werkte vervolgens 28 jaar tussen de lease-auto’s in Rotterdam. In 2005 kwam hij bij de Renault vestiging van  Berkman & Visser in Oud-Beijerland, die later Auto Indumij werd.  Jan gaat nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Zijn kennis en kunde heeft hij inmiddels overgedragen aan het team Oud-Beijerland, waar je als klant, als vanouds, van harte welkom bent voor service en onderhoud. 

Naast heel veel leuke reacties en felicitaties van vaste klanten en relaties en is het vertrek van Jan ook in de regionale pers niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Conno Bochoven van het Weekblad Het Kompas een uitgebreid artikel over Jan geschreven dat deze week in Het Kompas te lezen zal zijn.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danย hierย in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren