Voor een klein bedrag met  de bus naar het Recreatieoord Binnenmaas ,strand of recreatieplas

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto PZH
Tijdens de voorspelde hittegolf de komende weken kun je voor een klein bedrag met de bus naar het strand of de recreatieplas in de Hoeksche Waard of op Goeree Overflakkee. Koop een Gemakskaartje van € 2,05 bij de chauffeur en reis de verkoeling tegemoet.
 
Nu de temperaturen nog verder stijgen deze week en het een uitdaging is om een parkeerplekje te vinden bij de stranden, biedt Connexxion het Gemakskaartje van € 2,05 aan waarmee je maximaal 2 uur kunt reizen. Normaal geldt dit tarief voor een 30-minutenkaartje. In de periode van 25 juli tot in ieder geval 5 augustus kun je met dit Gemakskaartje in de gehele Hoeksche Waard óf op heel Goeree-Overflakkee reizen. Iedere 15 of 30 minuten een bus naar het strand of recreatieplas
 
Op Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee vindt je recreatieplassen, mooiste kustlijnen en stranden zoals Recreatieoord Binnenmaas, Ouddorp of Renesse. Wij hebben een aantal populaire plaatsen en de Connexxion lijnen die er stoppen op een rijtje gezet.
 
Ouddorp – lijn 436/437 en 104
Renesse – lijn 104
Met de snelle R-net verbinding 436/437 heb je elke 15 minuten een reismogelijkheid en met lijn 104 elke 30 minuten.
 
Strijen- Recreatieoord Binnenmaas – lijn 167
Met deze halfuursfrequentie reis je snel en comfortabel naar recreatieoord Binnenmaas, via Mijnsheerenland. De halte bevindt zich op korte loopafstand vanaf de ingang
 
Tijdelijke Reisvoorwaarden Gemakskaartje €2,05
  • Geldig voor één enkele reis.
  • 1 overstap is toegestaan.
  • Geldig in de Hoeksche Waard óf op Goeree-Overflakkee
  • Op lijn 104 geldig van Renesse tot Hellevoetsluis.
  • Het voordelige tarief geldt uitsluitend als je op een van de eilanden reist en er niet afgaat.
  • Reis je van Hoeksche Waard naar Goeree-Overflakkee of andersom dan betaal je het reguliere tarief.
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee na 9.00 uur en in het weekend de gehele dag. 
Reis je met groep van 2 – 4 personen? Kies dan voor de Samen-Uit-Dagkaart!
In de maanden juli en augustus krijg je de tweede dagkaart gratis en betaal je voor vier personen van 12 jaar en ouder slechts € 16,-. De Samen Uit Dagkaart is geldig op werkdagen na 9:00 en in de weekenden de hele dag. Deze kaart is ook te koop bij de chauffeur. Ook voor reizen vanaf Rotterdam Zuidplein adviseert Connexxion de Samen Uit dagkaart.
 
Combi auto-OV
Je kunt ook gemakkelijk gratis parkeren bij de P&R-N59 Den Bommel; vanaf daar reis je comfortabel voor slecht € 2, 05 per persoon (enkele reis) verder met de bus op Goeree-Overflakkee.
 
Betaal altijd in de bus met je pinpas
Een los kaartje in de bus betaal je met je (buitenlandse) pinpas of creditcard?. Dat is makkelijker, sneller en veiliger Je betaalt bij de buschauffeur en krijgt een papieren kaartje uit de Ticketbox. Dit is je geldige vervoerbewijs. Natuurlijk kun je in de bus ook gewoon blijven betalen met de OV-chipkaart. De prijs van de OV-chipkaart is ongewijzigd gedurende de actie.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren