Enthousiaste inwoners van de John F. Kennedystraat in Heinenoord verfraaien hun straat met een plantenbak

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HEINENOORD – Enthousiaste inwoners van de John F. Kennedystraat in Heinenoord hebben het initiatief genomen om de hoek van hun straat te verfraaien met een plantenbak.

De gemeente Binnemaas ondersteunt graag (kleine) niet-commerciële initiatieven van haar bewoners en heeft daarom de plantenbak aangelegd. In ruil hiervoor willen de inwoners graag de plantenbak zelf onderhouden. De actieve rol van onze inwoners stimuleren we graag. Zo zorgen we er samen voor dat de buurt groener wordt. Met de droogte van de afgelopen tijd zijn inwoners actief bezig geweest met het geven van water. Hierdoor kunnen zij iedere dag genieten van de mooie plantenbak.

Wie ook leuke plannen heeft voor een initiatief in de eigen leefomgeving en bereid is daar zelf een steentje aan bij te dragen, kan contact opnemen met Simone Klaassen (medewerker Openbare Werken) via telefoon 14 078 of [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren