Piershil verliest van ZBVH

1 Min Read
Foto Henk van den Heuvel

PIERSHIL – In de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het competitieseizoen 2018-2019 heeft Piershil met 0-3 het onderspit moeten delven tegen buurman ZBVH. Het duurde tot de negende minuut tot de vierdeklasser uit Zuid-Beijerland verdiend op voorsprong kwam: 0-1. Met een prachtig schot in de kruising werd die score verdubbeld na 20 minuten (0-2). Na iets meer dan een half uur werd van dichtbij de 0-3 aangetekend.

,,We gaven teveel ruimte weg en kwamen niet onder de druk uit”, zo verklaarde trainer Cor van Ruiven na afloop. In de tweede helft na wat omzettingen speelde Piershil compacter en gaf het bijna geen kansen meer weg, de 0-3 ruststand werd eveneens de eindstand. ,,Terecht verloren van een goed voetballende ploeg”, zo besloot Van Ruiven.

Zaterdag start voor Piershil het bekertoernooi, om 14.30 uur wordt afgetrapt in Ooltgensplaat tegen het plaatselijke OFB.