Seniorenbeurs in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
pixabay

PUTTERSHOEK – “Ontmoeting” is het thema van de SeniorenBeurs  op woensdag 26 september. Met een andere opstelling bieden we bezoekers meer de gelegenheid om met de verschillende bedrijven en met elkaar in gesprek te raken. Zoals ieder jaar zijn er nieuwe en bekende stands die samen een scala aan informatie bieden.

Lekker rondstruinen kan, maar ook kan men zoeken naar antwoorden op vragen als: waar kan men wat leuks doen? Hoe blijf je fit en soepel? Hoe maak je je omgeving veilig? Hoe regel je geldkwesties, je nalatenschap, je pensioen, hoe geef je een uitvaart vorm? Ook kan men leuk vrijwilligerswerk vinden bij diverse verenigingen op de vrijwilligersmarkt. Aan de lekkere trek is gedacht, Bakker Jan staat er met zijn specialiteiten en er is een proeverij van FoodConnect. Het RepairCafé repareert kleine elektrische apparaten. Heimwee naar vroeger? Er zijn nostalgische artikelen te koop of maak een selfie op een Solex of kijk bij het Jaap Hoogvlietmuseum. Tijdens de beurs houden we drie keer een FunQuiz, leuke vragen en leuke prijsjes!

Er zijn meer dan 30 stands van diverse bedrijven, freelancers, zorgorganisaties  en zorggerelateerde bedrijven, het uitvaartwezen en het welzijnswerk. Maak bijvoorbeeld kennis met de hulpdienst, de mantelzorg ondersteuning, of met de wijkagent, die alle babbeltrucs kent. Het is de moeite waard en uw eerste kopje koffie is gratis!

De Seniorenbeurs is op woensdag 26 september van 10.00 tot 15.00 uur in De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Putterhoek.

Meer informatie op www.welzijnhoekschewaard.nl of via tel. 088 7308900 of mail uw vraag naar: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren